Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаМедяник, Марія ОлександрівнаЖученко, Данило ГеннадійовичСімонова, Ірина Іллівна2022-07-012022-07-012022Створення і розширення асортименту м’ясопродуктів збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, М. О. Медяник, Д. Г. Жученко, І. І Сімонова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 238https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37723Паштети відносяться саме до тих м'ясопродуктів, технологія виготовлення яких дозволяє раціонально використовувати сировину, а також поєднувати різні види сировини. Крім м'ясних компонентів у складі можна вводити рослинну сировину, інші харчові компоненти. Pâtés belong to those meat products, the manufacturing technology of which allows the rational use of raw materials, as well as to combine different types of raw materials. In addition to meat components in the composition, you can enter vegetable raw materials, other food components.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясопродуктибіологічно-активні речовини рослинного походженняхімічний складmeat productsbiologically active substances of plant originchemical compositionСтворення і розширення асортименту м’ясопродуктів збагачених біологічно активними речовинами рослинного походженняThesis