Пивна дробина – альтернативне паливо - Серьогін, Олександр Олександрович; Рябоконь, Наталія Валеріївна (Національний університет харчових технологій, 2014)
Наведено способи використання дробини. Описано технологічну схеми виробництва біогазу із пивної дробини. Доведено актуальність переробки відходів пивоварної галузі у напрямку розвитку альтернативної енергетики. Shows how to use pellets. We describe the technological scheme of production of biogas sparging. The urgency of recycling brewing industry towards the development of alternative energy.
Keywords: дробина; відходи; біогаз; pellet; waste; biogas; кафедра електропостачання і енергоменеджменту