Проблема професійної самовизначенності студентів - Васютинська, Юлія Олегівна; Кузьмінська, Наталія Леонідівна (My University, 2013)
На сьогодні зміна професійного самовизначення - одна із актуальних проблем, оскільки має безпосередній вплив на подальшу трудову діяльність. Today, professional self-change - one of the pressing problems because it has a direct impact on future career.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; студент; професійна готовність; виховання; student; professional readiness; education