Забезпеченість аграрного виробництва паливно-енергетичними ресурсами - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2011)
У статті досліджено основні напрями використання ПЕР сільським господарством у 1990-2010 роках. Визначені шляхи поліпшення використання енергоресурсів.В статье исследованы основные направления использования ТЭР в сельском хозяйстве в 1990-2010 годах.
Keywords: сільськогосподарське виробництво; паливно-енергетичні ресурси; забезпеченість; сельскохозяйственное производство; топливно-энергетические ресурсы; обеспечение; agricultural production; energy resources; software; кафедра економіки праці та менеджменту