Різновид нанесення захисного покриття на метали методом хімічного осадження із газової фази - Сінильник, Орест; Пащенко, Богдан Сергійович; Бойко, Юрій Іванович (My University, 2016)
Пропонована методика нанесення дозволить створювати багатошарові захисні покриття на поверхні деталей, що складаються з верхнього щільного шару осаджених матеріалів і дифузійного шару, що забезпечує високу зчіплюваність покриття з матеріалами, що потрібно захистити.

The proposed application methodology will make it possible to create multilayer protective coatings on the surface of parts consisting of an upper dense layer of deposited materials and a diffusion layer that provides high adhesion of the coating to the materials to be protected.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; захисного покриття; метод хімічного осадження; захисне покриття металів; protective cover; chemical deposition method; protective coating of metals