Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями - Кравченко, Олег Андрійович; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Розроблено рецептуру та спосіб виробництва макаронів, збагачених порошком гарбуза. При внесенні порошку в кількості 7% макаронні вироби можна відносити до категорії функціональних харчових продуктів по забезпеченню добової потреби в β-каротині. A recipe and method of manufacture of macaroni enriched powder pumpkin was developed. When applying powder in quantity 7% pasta can be attributed to the category of functional foods to provide the daily requirement of β-carotene.
Keywords: макаронні вироби; антиоксиданти; каротин; функціональний харчовий продукт; macaroni products; antioxidants; carotene; functional food; кафедра технології оздоровчих продуктів