Кравченко, Олег АндрійовичСтеценко, Наталія Олександрівна2014-06-232014-06-232014Кравченко, О. А. Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями / О. А. Кравченко, Н. О. Стеценко // Актуальні питання науки і техніки у ХХI столітті. Природничі та медичні науки, технічні і математичні науки : Науковий форум : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 28 травня 2014 р. – Київ : Центр Науково – Практичних Студій, 2014. - С. 166-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15427Розроблено рецептуру та спосіб виробництва макаронів, збагачених порошком гарбуза. При внесенні порошку в кількості 7% макаронні вироби можна відносити до категорії функціональних харчових продуктів по забезпеченню добової потреби в β-каротині. A recipe and method of manufacture of macaroni enriched powder pumpkin was developed. When applying powder in quantity 7% pasta can be attributed to the category of functional foods to provide the daily requirement of β-carotene.uk-UKмакаронні виробиантиоксидантикаротинфункціональний харчовий продуктmacaroni productsantioxidantscarotenefunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівНові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостямиArticle