Технологічний моніторинг в системах управління складними технологічними об’єктами цукрового заводу - Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2015)
Стратегії сценаріїв управління відділеннями цукрового заводу будуються на основі стратегії особи, що приймає рішення, в рамках повного циклу прийняття рішення. Системи когнітивного моделювання можна використовувати як частину системи підтримки прийняття рішень при безпосередньому управлінні виробництвом, або при прогнозуванні перебігу технологічних процесів цукрового заводу в рамках підсистеми технологічного моніторингу. Strategy of management scenarios branches sugar refinery built based on this strategy a person who makes a decision within the full cycle decision. Systems cognitive modeling can be used as part of a decision support system for the direct management of production, or in predicting the course of a sugar factory processes within the subsystem process monitoring.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; моніторинг; когнітивне моделювання; цукровий завод; monitoring; cognitive modelling; sugar refinery