Цифровий друк на етикетках. Стан та перспективи Ч.2 - Кулик, Наталія Вікторівна; Морфлюк-Щур, Вікторія Валеріївна; Бабенко, Євгенія Юріївна; Степанець, Валентина Василівна (My University, 2025)
Представлені інноваційні рішення у сфері обладнання для цифрового друку етикеток провідних компаній, таких як HP Indigo для друку рідким тонером і компаній Xeikon та Konica Minolta – для друку сухим полімерним тонером. З’ясувано їх особливості й переваги для оптимального вибору обладнання для конкретного застосування та досягнення конкурентної переваги. Описано тенденції розвитку фарб для цифрового друку та перспективи удосконалення та конкурування аналового та цифрового друку етикеток. Innovative solutions in the field of equipment for digital label printing from leading companies such as HP Indigo for printing with liquid toner and Xeikon and Konica Minolta for printing with dry polymer toner are presented. Their features and advantages are clarified for the optimal selection of equipment for a specific application and achieving a competitive advantage. Trends in the development of inks for digital printing and prospects for improving and competing analog and digital label printing are described.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; аналоговий друк; етикетка; фарби; equipment; digital printing; analog printing; label; inks