Інвестиційні проекти в системі інтересів суб’єктів інноваційного розвитку підприємств (за матеріалами підприємств харчової промисловості Запорізької області України) - Пахомова, Ірина Георгіївна (My University, 2006)
Досліджено методологічні основи функціонування інвестиційного середовища, його місце і роль в системі інноваційного розвитку підприємств, обґрунтувано сутнісний зміст основних чинників ефективності та ризиків різнотипних суб’єктів інвестиційної діяльності, визначено сфери застосування і можливості використання методів економічного оцінювання результативності інвестиційного проектування в узгодженні різновекторних інтересів його учасників. Was investigated methodical foundations of infestation environment function, its place and role in the innovation development system of enterprises, was substantiated efficiency and risks main factors of different subjects of infestation activity, was determined application spheres and possibilities to use economical appreciated methods of infestation projects results in coordination with the different interests of their participants.
Keywords: інвестиційний проект; інноваційний розвиток підприємства; infestation project; innovation development of enterprises