Промислові дослідження ефективності застосування антисептуючного засобу «Полідез» у виробництві спирту з крахмаловмісної сировини - Бондар, Микола Васильович; Шиян, Петро Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Рудь, Ю. В. (My University, 2011)
Обгрунтовано доцільність використання антисептика «Полідез» у виробництві спирту з крахмаловмісної сировини. У виробничих умовах досліджено його вплив на хід мікробіологічних і біохімічних процесів, якість напівпродуктів і спирту та підтверджено ефективність використання препарату «Полідез» для інгібування розвитку контамінірующіе мікрофлори.

The expediency of the use of antiseptics "Polidez" in the production of alcohol from starch-containing raw materials. In a production environment to explore its influence on the microbiological and biochemical processes, the quality of intermediates and confirmed the effectiveness of alcohol and drug use "Polidez" to inhibit the development of contaminating microorganisms.
Keywords: виробництво спирту; контамініруются мікрофлора; alcohol production; contaminating microflora; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства