Сирковий виріб з смаковим наповнювачем (патент на корисну модель № 116592) - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Комлик, Дмитро Сергійович (My University, 2017)
Сирковий виріб з смаковим наповнювачем містить кисломолочну основу та смаковий наповнювач. При цьому як смаковий наповнювач використовують кардамон. A curd product with flavoring contains a sour milk base and a flavoring filler. In this case, as a flavoring filler use cardamom.
Keywords: сирковий виріб; curd product; смаковий наповнювач; gustatory filler; кафедра технології молока і молочних продуктів