Стратегічне планування на промисловому ринку - Перевертень, Катерина Вячеславівна; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2020)
Стратегічне планування відіграє життєво важливу роль у координації та спрямуванні ділової діяльності на організаційні цілі. Це потрібно на всіх рівнях фірми від рівня ділових операцій до корпоративного рівня. На ділових ринках фірма може отримати конкурентну перевагу, розробляючи маркетингову стратегію, узгоджену зі стратегіями інших функціональних сфер. Маркетинг має різні ролі на різних ієрархічних рівнях фірми.
Keywords: кафедра маркетингу; стратегічне планування; маркетинговий аналіз; маркетинговий аудит; просування; збут; strategic planning; marketing analysis; marketing audit; promotion; marketing