Лець, Наталія ОлексіївнаБортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2017-05-152017-05-152014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 12–14 листопада 2014 р. – Харків, 2014. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25231Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.uk-UKхлібобулочні виробихлебобулочные изделияbakery productsпшеничні висівкипшеничные отрубиwheat branкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиThesis