Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами - Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.
Keywords: хлібобулочні вироби; хлебобулочные изделия; bakery products; пшеничні висівки; пшеничные отруби; wheat bran; кафедра готельно-ресторанної справи