Механізм поверхневого структуроутворення при терті мідних сплавів - Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2001)
Розглядаються умови існування та механізм виборчого переносу, що визначає утворення поверхневих плівок, з позиції внутрішнього окислення і динаміки поновлення міді внаслідок твердофазних реакцій між продуктами трібодеструкції контактуючих матеріалів. The conditions of existence and mechanism of selective transposition are considered, which determines formation of surface recordings, from the positions of inside oxiditional and dynamics of updating cooper in consequence to reactions in hard fazes bitween products tribodestruction of contacting materials.
Keywords: поверхневі плівки; поверхневе структуроутворення; surface films; equipment durability; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв