Дослідження сухих десертних молочних сумішей - Гребельник, Оксана Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Калініна, Галина Петрівна (My University, 2013)
Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій.
Keywords: фруктоза; fructose; сорбіт; сорбит; sorbite; ячмінно-солодовий екстракт; ячменно-солодовый экстракт; barley-malt extract; цикорій; цикорий; chicory; цикорні суміші; цикорные смеси; chicory’s mixes; топінамбур; топинамбур; topinambour; сухі десертні молочні суміші; dried dairy dessert mixes; сухие десертные молочные смеси; відновні властивості; восстанавливающие свойства; soluble properties; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра економіки праці та менеджменту