Гребельник, Оксана ПетрівнаПухляк, Анастасія ГригорівнаКалініна, Галина Петрівна2013-11-252013-11-252013Гребельник, О. П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О. П. Гребельник, А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені Гжицького. – 2013. – Том.15, № 3 (57), Ч. 4. – С. 47-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11600Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій.otherфруктозаfructoseсорбітсорбитsorbiteячмінно-солодовий екстрактячменно-солодовый экстрактbarley-malt extractцикорійцикорийchicoryцикорні сумішіцикорные смесиchicory’s mixesтопінамбуртопинамбурtopinambourсухі десертні молочні сумішіdried dairy dessert mixesсухие десертные молочные смесивідновні властивостівосстанавливающие свойстваsoluble propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра економіки праці та менеджментуДослідження сухих десертних молочних сумішейArticle