Харченко, Оксана ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-102024-06-102021Харченко, О. Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору / О. Харченко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43399Дерев'яна тара широко поширена в обігу. Її виготовляють з деревини різних порід. Зазвичай дерев’яна транспортна тара є засобом багаторазового використання. Якість і безпечність тари, що знаходиться в обігу оператора ринку харчової промисловості, визначається на основі вимог діючих Правил застосування, обігу і повернення засобів упаковки в Україні та Правил повторного використання дерев'яної, картонної тари та паперових мішків в Україні. Дерев'яна тара потребує постійного контролю за належним станом тари, виявлення та уникнення невідповідностей, задля забезпечення випуску безпечної продукціїWooden packaging is widely used. It is made from various types of wood. As a rule, wooden transport packaging is a reusable product. The quality and safety of the packaging in circulation of the food industry operator is determined based on the requirements of the current Rules for the Use, Circulation and Return of Packaging in Ukraine and the Rules for the Reuse of Wooden, Cardboard and Paper Sacks in Ukraine. Wooden packaging requires constant monitoring of the proper condition of the packaging, detection and avoidance of inconsistencies to ensure the production of safe productsukдерев'яна тараwooden packagingфізичний небезпечний факторphysical hazardous factorкафедра експертизи харчових продуктівНАССРхлібопекарське виробництвоbakery productionмоніторингmonitoringНагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного факторуThesis0000-0002-6009-127X