Дейниченко, Людмила Григорівна2016-09-222016-09-222016Дейниченко, Л. Г. Аналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовців / Л. Г. Дейниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 151-152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24147Правильне харчування є необхідною умовою для підвищення здатності організму військовослужбовців протистояти величезним фізичним навантаженням, долати стресові ситуації, підтримувати на належному рівні фізичний стан, працездатність та бадьорість. Proper nutrition is a prerequisite for improving the body's ability to resist the huge military exercise, overcome stress, to sustain physical condition, performance and vigor.uk-UKскладання харчових раціонівенергетичні потребивійськовослужбовціcompilation of food rationsenergy needsmilitaryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз вимог та рекомендацій до складання харчових раціонів для військовослужбовцівOther