Вархол, Вероніка ОлегівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302022Вархол, В. Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів / В. Вархол, Н. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.3. – С. 221https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41286Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїборошняні виробинатуральні харчові барвникиflour productsnatural food dyesВикористання натуральних барвників в технологіях борошняних виробівThesis