Національний університет харчових технологій2021-12-262021-12-262021Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн конференції, 17 травня 2021 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36843Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн конференції. Розглянуто проблеми та перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні та регіонах світу. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. The publication contains materials of the International scientific and practical online conference. Problems and prospects of development of enhastronical tourism in the article are considered Ukraine and regions of the world. Designed for specialists and researchers who deal with identified problems in tourist and hotel-restaurant business.otherтуристичний бізнесвинний туризмгастрономічні традиціїресторанний сервісгастрономічний туризмtourist businesswine tourismgastronomic traditionsrestaurant servicegastronomic tourismПрактика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для УкраїниBook