Гусєва, Оксана АндріївнаГординська, А. І.Кошова, Валентина Миколаївна2014-07-162014-07-162014Гусєва, О. Приготування безалкогольного напою з журавлиною / Оксана Гусєва, Аліна Гор.пінська, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 373-374.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16170Безалкогольний напій виготовлений із соку і морсу журавлини, економить витрати лимонної кислоти і підвищує стійкість напоїв без використання консервантів. Soft drink made from the juice and fruit drinks cranberry saves the cost of citric acid and increases resistance drinks without preservatives.uk-UKбезалкогольні напоїжуравлинаsoft drinkcranberriesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриготування безалкогольного напою з журавлиноюOther