Психологічні особливості коупінг-стратегій у фруструючих ситуаціях в юнацькому віку - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2013)
У тезах розглядаються особливості переживання фрустрацій у юнацькому віці. Представлена інтерпретація коупінг процесу у юнаків. Проаналізовані основні коупінг-стратегії у юнацькому віці. In the thesis the psychological peculiarities of students’ frustrations experience are considered. The interpretation of coping process in adolescents is presented. The main strategies of coping in adolescence are analyzed.
Keywords: фрустрація; юнацтво; коупінг; frustration; late adolescence; coping; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації