Маркетингові комунікації та просування продукції вітчизняних хлібопекарських підприємств на зовнішні ринки - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2012)
Статтю присвячено вивченню теоретичних основ просування продукції та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності просування продукції підприємств хлібопекарської галузі на зовнішні ринки.

The article is sanctified to the study of theoretical bases of advancement of products and development of practical recommendations in relation to the increase of efficiency of advancement of products of enterprises of bread making industry to the foreign markets.
Keywords: просування продукції; advancement of products; маркетингові комунікації; методи просування товарів; реклама; стимулювання збуту; marketing communications; methods of advancement of commodities; advertisement; sales promotion; personal sale; кафедра економіки праці та менеджменту