Високобілковий сухарний брикет (патент на корисну модель № 127329) - Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Землинська, Марія Дмитрівна (My University, 2018)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної харчової цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів) зі збалансованим хімічним складом. The utility model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of low-moisture baking products (crumb briquette), soy protein-rich soy protein. The technical result is the receipt of bread products of high nutritional value and the expansion of the range of high-protein bread products of reduced moisture (crumb briquette) with a balanced chemical composition.
Keywords: сухарні брикети; білок; ізолят; соя; амінокислота; мальтодекстрин; crumb briquette; protein; isolate; soy; amino acid; maltodextrin; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів