Дробот, Віра ІванівнаМахинько, Валерій МиколайовичЗемлинська, Марія Дмитрівна2018-11-022018-11-022018Патент 127329 UA МПК A21D 2/26 (2006.01), A21D 13/06 (2017.01) Високобілковий сухарний брикет / Дробот В. І., Махинько В. М., Землинська М. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201802082 ; заявл. 28.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. № 14, 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28427Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної харчової цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів) зі збалансованим хімічним складом. The utility model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of low-moisture baking products (crumb briquette), soy protein-rich soy protein. The technical result is the receipt of bread products of high nutritional value and the expansion of the range of high-protein bread products of reduced moisture (crumb briquette) with a balanced chemical composition.uk-UKсухарні брикетибілокізолятсояамінокислотамальтодекстринcrumb briquetteproteinisolatesoyamino acidmaltodextrinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВисокобілковий сухарний брикет (патент на корисну модель № 127329)Other