Організація навчальних турів на прикладі туристичної фірми Mouzenidis travel - Щуренко, А.; Мельник, Людмила Вікторівна (My University, 2018)
Проаналізовано приклад начального тура від туристичної фірми Mouzenidis travel. An example of an stude tour from the travel agency Mouzenidis travel is analyzed.
Keywords: туризм; навчальні тури; туристична фірма; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; study tours; travel company