Дробот, Віра ІванівнаПисарець, Ольга Петрівна2017-02-072017-02-072014Дробот, В. І. Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна / В. І. Дробот, О. П. Писарець // Хранение и переработка зерна. — 2014. — № 10 (187). — С. 46-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24770В даній статті представлені дослідження впливу молочної сироватки на технологічний процес та якість хліба з суміші пшеничного та кукурудзяного борошна. Кукурудзяне борошно вносили в нативному вигляді та в завареному. Досліджено газоутворювальну здатність та структурно-механічні властивості даних зразків тіста. This paper presents the study of the milk whey effect on the technological process and the quality of bread from wheat and corn flour. Corn flour were added to the native form and brewed. Gas-production capacity and structural and mechanical properties of dough samples has been determined.uk-UKборошняна сумішпшеничне борошнокукурудзяне борошномолочна сироватказаваркакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівflour mixturewheat flourcorn flourmilk wheybrewingМолочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошнаArticle