Тріщова, Л. О.Бублієнко, Наталія ОлександрівнаСеменова, Олена Іванівна2013-02-062013-02-062009Тріщова, Л. О. Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості / Л. О. Тріщова, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 75-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч. 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6103Охарактеризовані основні групи вторинних матеріальних ресурсів м’ясопереробної промисловості. Запропоновані раціональні шляхи їх використання.The basic group of secondary material resources meat industry. Suggested rational ways to use them.otherутилізаціяutilizationм’ясопереробна промисловістьвторинні матеріальні ресурсиmeat processing industrysecondary material resourcesкафедра екологічної безпеки та охорони праціРаціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловостіThesis