Кулик, Л. Е.2013-03-262013-03-262003Вплив ферментного препарату Ліквімеш на технологічні показники дозрілої бражки / Л. Е. Кулик // Розроблення, дослідження і створення продуктів функіонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. : тези. докл. - 2003. - Ч. ІІ. - С. 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7054Було досліджено ефективність використання ферментного препарату - Ліквімеш у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини. Основною активністю препарату є термостабільна глкжаназа, пентозаназа і протеїназа.otherферментний препаратenzyme preparationзамісbatchзріла бражкаfermented washкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив ферментного препарату Ліквімеш на технологічні показники дозрілої бражкиThesis