Рослинні інгредієнти, ультразвукове диспергування, яблучний пектин в клітковині - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Встановлено, що процес ультразвукового диспергування концентратів харчових волокон впливає на показник динамічної в’язкості сироватко-рослинних сумішей. За результатами досліджень найвищу в’язкість мають суміші з яблучним пектином в клітковині, що ймовірно пов’язано з більшою біодоступністю їх полімерів при гідратації. It was established that the process of ultrasonic dispersion fiber concentrates affect your dynamic viscosity serum vegetable mixtures. According to the research the highest viscosity are mixtures of apple pectin in the tissue, which is probably due to the higher bioavailability of polymer hydration
Keywords: ультразвукове диспергування; ultrasonic dispersion; яблучний пектин в клітковині; apple pectin in tissue; кафедра технології молока і молочних продуктів