Сутність і роль бренду в концепції ринкового позиціонування товару на споживчому ринку - Тюха, Ірина Володимирівна; Сіробаба, Сергій (My University, 2013)
У статті висвітлено бачення сутності понять «позиціонування товару на ринку», «бренд» і «торгова марка» західними й українськими вченими. Запропоновано їх авторське бачення. Визначено роль і завдання, які виконує бренд при просуванні товару на ринок. The article highlights the vision of the essence of the concepts of «positioning» products on the market, «brand» and «brand» of Western and Ukrainian scholars. A copyright their vision. The role and tasks performed by the brand when promoting a product on the market.
Keywords: product positioning; concept positioning; positioning strategy; brand; позиціонування товару; концепція позиціонування; стратегія позиціонування; кафедра економіки праці та менеджменту