Фінансове забезпечення науки і освіти як дієвий фактор державної політики - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2008)
У статті досліджено проблеми фінансового забезпечення науки і освіти як дійового фактора державної політики This paper investigates the problem of financial support of science and education as a factor of effective public policy
Keywords: наука; освіта; фінансове забезпечення; державна політика; science; education; financial security; public policy; кафедра гуманітарних дисциплін