Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Безкоровайна, Вікторія Сергіївна (My University, 2012)
Збагачення хліба ЖСЕ призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню смаку і аромату готових виробів. Enriching bread all leads to long term storage of goods and the accumulation of much more carbonyl compounds improves the taste and flavor of the finished products.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; житньо-солодовий екстракт; житньо-пшеничний хліб; аромат; ryemalt extract; rye-wheat bread; aroma