Сильчук, Тетяна АнатоліївнаБезкоровайна, Вікторія Сергіївна2015-12-142015-12-142012Сильчук, Т. Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба / Т. Сильчук, В. Безкоровайна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 110-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21967Збагачення хліба ЖСЕ призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню смаку і аромату готових виробів. Enriching bread all leads to long term storage of goods and the accumulation of much more carbonyl compounds improves the taste and flavor of the finished products.кафедра готельно-ресторанної справижитньо-солодовий екстрактжитньо-пшеничний хлібароматryemalt extractrye-wheat breadaromaВплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хлібаOther