Шпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2012-04-172012-04-172012Шпачук, Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/914У статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес протікання реакції Майара (Меланоидинообразование). Наведені зміни показника кольоровості визначені при проведенні термічної обробки і в процесі зберігання при різних температурах. The results of studies of the impact of glucose-fructose syrup in the process of Maillard reaction are presented in the article. The change in the chrominance during thermal processing and during storage at different temperatures are identified.молоко згущенеглюкозно-фруктозні сиропивуглеводиреакція Майарамеланоїдиноутвореннякольоровістьcondensed milkglucose-fructose syrupcarbohydratesmaillard reactionmelanoidinschrominanceкафедра технології молока і молочних продуктівВплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока