Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій Володимирович2020-06-232020-06-232020Нєміріч, О. В. Використання бульб чуфи в технології морозива / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31596Результати проведених досліджень свідчать про доцільність збагачення фризерного морозива комбінованим складом, який містить харчову емульсію та рослинну сировину. Отримана десертна продукція характеризується приємним смаком та кремоподібною консистенцією, показниками якості та хімічним складом, що перевищують контрольний зразок. The results of the research indicate the expediency enrichment of freezer ice cream with a combined composition containing food emulsion and vegetable raw materials. The obtained dessert products are characterized pleasant taste and creamy texture, quality indicators and chemical composition exceeding the control sampleморозивохарчова емульсіяказеїнат натріюполіненасичені жирні кислотикупажована оліячуфаice creamfood emulsionsodium caseinatepolyunsaturated fatty acidsblended oilnutsedgeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання бульб чуфи в технології морозиваThesis