Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Ліпєц, Антон Адамович; Купчик, Михайло Петрович (My University, 2005)
Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.
Keywords: втрати цукрози від розкладання; потери сахарозы; мікробіологічні процеси; екстрагування; микробиологические процессы; екстрагирование; loss of sucrose decomposition; microbiological processes; extraction; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води