Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаЧорна, Тетяна МиколаївнаЛіпєц, Антон АдамовичКупчик, Михайло Петрович2012-09-282012-09-282005Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Т. М. Чорна, А. А. Ліпєц, М. П. Купчик // Праці ТДАА. – 2005. – Вип. 34. – С. 83 – 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3064Визначено вплив сучасних антисептичних препаратів на різні види мікрорганізмів бурякоцукрового виробництва. Розроблено рекомендації щодо зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання.втрати цукрози від розкладанняпотери сахарозымікробіологічні процесиекстрагуваннямикробиологические процессыекстрагированиеloss of sucrose decompositionmicrobiological processesextractionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиЗменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі перероблення цукрових буряківArticle