Заєць, Віра АнатоліївнаЧорна, Тетяна Миколаївна2013-10-142013-10-142010Заєць, В. А. Якість продукції та харчування населення України / В. А. Заєць, Т. М. Чорна / Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування: тези доповідей. - К.: НТУУ"КПІ", 2010. - С. 107-109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10372Якість продукції визначають як сукупність властивостей, які обумовлюють її здатність задовольняти певні потреби у відповідності з її призначенням. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначає здоров’я населення.Quality of products is determined as totality of properties that stipulate her ability to satisfy certain requirements in accordance with her setting. Feed - one of the most important factors, that determines the health of population.uk-UKхарчуваннянаселенняпродуктиfeedpopulationfoodsкафедра екології та екоменеджментуЯкість продукції та харчування населення УкраїниThesis