Якість продукції та харчування населення України - Заєць, Віра Анатоліївна; Чорна, Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Якість продукції визначають як сукупність властивостей, які обумовлюють її здатність задовольняти певні потреби у відповідності з її призначенням. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначає здоров’я населення.Quality of products is determined as totality of properties that stipulate her ability to satisfy certain requirements in accordance with her setting. Feed - one of the most important factors, that determines the health of population.
Keywords: харчування; населення; продукти; feed; population; foods; кафедра екології та екоменеджменту