Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаНиколайчук, Юлія Віталіївна2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 117506 UA МПК A23J 1/08 (2006.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Ніколайчук Ю. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201700907; заявл. 01.02.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26922Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupгарбузове пюреpumpkin pureeкафедра готельно-ресторанної справиСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 117506)Other