Мініпивоварні в закладах ресторанного господарства - Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2012)
Проаналізовано стан мініпивоваріння ресторанного формату.
Keywords: мініпивоварня; живе пиво; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції