Кузьмін, Олег Володимирович2019-11-252019-11-252019Кузьмін, О. В. Моделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 294.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30351Проведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції.Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.uk-UKстабілізаціяякістьводаалкогольна продукціяstabilizationqualitywateralcohol productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМоделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукціїThesis