Моделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2019)
Проведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції.Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.
Keywords: стабілізація; якість; вода; алкогольна продукція; stabilization; quality; water; alcohol products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції