Експериментальне визначення швидкості танення льоду накопиченого на вертикальній трубі - Титаренко, Анна Миколаївна; Грищенко, Роман Володимирович; Пилипенко, Олексій Юрійович; Форсюк, Андрій Васильович (My University, 2014)
Для опису процесу танення льоду необхідно, адекватно визначити коефіцієнт тепловіддачі aw, а також значення температури води поблизу поверхні розподілу фаз.
Keywords: тепловіддача; акумулятор холоду; танення льоду; теплоотдача; melting ice; cold batteries; heat emission; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації