Інноваційні методи оцінки персоналу підприємств готельного бізнесу - Баєв, Вадим Вікторович; Саміленко, Дмитро Андрійович (My University, 2024)
Розгляд оцінки персоналу серед важливих підсистем як управління персоналом підприємств готельного бізнесу, так і загального менеджменту підприємства зустрічається дуже рідко. Однак оцінка персоналу в статус елемента управління підприємством спрямована на вирішення набагато більшого кола задач, ніж просто як елемент системи кадрового менеджменту, що потребує додаткових досліджень та інновацій.

Consideration of personnel evaluation among the important subsystems of both personnel management of hotel business enterprises and general management of the enterprise is very rare. However, evaluating personnel as an element of enterprise management is aimed at solving a much larger range of problems than simply as an element of the personnel management system, which requires additional research and innovation.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; управління персоналом; оцінювання персоналу; готельний бізнес; personnel management; personnel evaluation; hotel business