Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters - Dolomakin, Yuriy; Babanov, Igor; Shevchenko, Andrii; Babkina, Irina (My University, 2017)
Досліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic action
Вплив ексцентриситету внутрішнього циліндра ротора для змішування водно-борошняних сумішей на його кінематичні та динамічні параметри
Keywords: змішування; ротор; пульсація тиску; mixing; rotor; pressure pulsation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв