Dolomakin, YuriyBabanov, IgorShevchenko, AndriiBabkina, Irina2019-06-252019-06-252017Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters / Y. Dolomakin, I. Babanov, A. Shevchenko, I. Babkina // Scientific letters of academic society of Michal Baludansky. – 2017. – Vol. 5, No. 4. – P. 26-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29915Досліджено процес змішування компонентів водно-борошняних сумішей як основ напівфабрикатів харчових та фармацевтичних виробництв за допомогою інтенсивного роторно-пульсаційного змішувача періодичної дії. The process of mixing components of water-flour mixesas the bases of semi-food and pharmaceutical productions with the help of an intensive rotary-pulsating mixer of periodic actionuk-UKзмішуванняротораналітична модельпульсація тискуmixingrotoranalytical modelpressure pulsationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвInfluence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parametersВплив ексцентриситету внутрішнього циліндра ротора для змішування водно-борошняних сумішей на його кінематичні та динамічні параметриArticle