Білоцерківська, Наталія ВадимівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017Білоцерківська, Н. В. Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25626В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.uk-UKсушіннявиноградбланшуванняdryinggrapesblanchingкафедра технології консервуванняВплив попередньої обробки на час сушіння виноградуThesis