Наумова, Аліна Сергіївна2022-05-262022-05-262022Наумова, А. С. Дослідження впливу органічного кабачкового пюре на технологічний процес та якість органічного хліба з впровадженням розробленого виробу в асортимент ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат» Сумської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Сергіївна Наумова ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 190 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37520кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробикабачкове пюреорганічні продуктиорганічна сировинаорганолептичні показникиДослідження впливу органічного кабачкового пюре на технологічний процес та якість органічного хліба з впровадженням розробленого виробу в асортимент ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат» Сумської областіOther