Жученко, Марина ВасилівнаРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302022Жученко, М. Порівняння способів отримання ліпідів із вовни / М. Жученко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, квітень-травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39560Основним процесом технологічної обробки жиру із вовни є добування жиру шляхом миття, або екстракції, чи виморожування або охолодження і механічного видалення. Отримані ліпіди після належної обробки знаходить застосування у фармацевтичних, косметичних, хімічних та інших виробництвах.The main process of technological processing of fat from the outside is the production of fat with a path of mitt, or extraction, freezing or cooling and mechanical removal. Otrimanі lipidi after nalezhnoї obrobki know zastosuvannya in pharmaceutical, cosmetic, chemical and other industries.otherвовнаwoolвіскwaxмісцелаmisselaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПорівняння способів отримання ліпідів із вовниThesis