Modern method of determining the porosity of bakery products - Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa (My University, 2016)
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Keywords: пористість; цифрове зображення; хлібобулочні вироби; кафедра експертизи харчових продуктів; porosity; digital image; bakery products