Daschynska, OlgaPetrusha, OksanaArsenieva, Larisa2019-08-282019-08-282016-05Daschynska, O. Modern method of determining the porosity of bakery products / O. Daschynska, O. Petrusha, L. Arsenieva / /8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 123.978-966-612-181-6https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30020Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.enпористістьцифрове зображенняхлібобулочні виробикафедра експертизи харчових продуктівporositydigital imagebakery productsModern method of determining the porosity of bakery productsThesis