Застосування оптимізаційного моделювання при визначенні щільностей посадки об’єктів полікультури за виписаного вирощування риби в ставках - Медведєв, Микола Георгійович; Кравчук, Наталія Миколаївна; Третяк, О. М. (My University, 1999)
Запропонована математична модель оптимізації щільностей зариблення нагульних ставів.
Keywords: математичне моделювання; математическое моделирование; mathematical modeling; вирощування риби; выращивания рыбы; fish cultivation; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу