Яковенко, АнютаТесля, Ольга Дмитрівна2014-07-102014-07-102014Яковенко, А. Редукуючі цукри в тісті при двохшвидкісному замісі / Анюта Яковенко, Ольга Тесля // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 178-180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16064Заміс тіста у двохшвидкісних машинах активізує накопичення редукуючих цукрівта інтенсивність бродіння тіста, що може бути передумовою для скорочення тривалості його дозрівання. Kneading dough in dvohshvydkisnyh machines activates the accumulation of reducing the intensity tsukrivta fermentation dough may be a prerequisite for reducing the length of its maturation.uk-UKдвохшвидкісний замісредукуючі цукритістоdvohshvydkisnyy batchreducing sugarsdoughРедукуючі цукри в тісті при двохшвидкісному замісіOther