Редукуючі цукри в тісті при двохшвидкісному замісі - Яковенко, Анюта; Тесля, Ольга Дмитрівна (My University, 2014)
Заміс тіста у двохшвидкісних машинах активізує накопичення редукуючих цукрівта інтенсивність бродіння тіста, що може бути передумовою для скорочення тривалості його дозрівання. Kneading dough in dvohshvydkisnyh machines activates the accumulation of reducing the intensity tsukrivta fermentation dough may be a prerequisite for reducing the length of its maturation.
Keywords: двохшвидкісний заміс; редукуючі цукри; тісто; dvohshvydkisnyy batch; reducing sugars; dough