Пастух, Ганна СтепанівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-12-252014-12-252014Пастух, Г. Одержання картопляного порошку та дослідження його фізико-хімічних властивостей / Ганна Пастух, Олена Грабовська // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 285-286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19333У раціоні харчування населення недостатньо продуктів та біологічно активних добавок радіопротекторної, імуностимулюючої та загальнозміцнюючої дії. Водночас рослинна сировина є цінною завдяки вмісту аскорбінової кислоти, фолатів, каротиноїдів, біофлаваноїдів, пектину і є основним та практично єдиним їх постачальником. The diet is not enough nutrition products and dietary supplements radioprotective, immunostimulatory and restorative action. However, herbs are valuable due to the content of ascorbic acid, folate, carotenoids, bioflavanoyidiv, pectin is the main and almost only their supplier.uk-UKраціон харчуваннякартопляний порошокрослинна сировинаdietpotato powderherbsкафедра технології цукру і підготовки водиОдержання картопляного порошку та дослідження його фізико- хімічних властивостейOther