Одержання картопляного порошку та дослідження його фізико- хімічних властивостей - Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
У раціоні харчування населення недостатньо продуктів та біологічно активних добавок радіопротекторної, імуностимулюючої та загальнозміцнюючої дії. Водночас рослинна сировина є цінною завдяки вмісту аскорбінової кислоти, фолатів, каротиноїдів, біофлаваноїдів, пектину і є основним та практично єдиним їх постачальником. The diet is not enough nutrition products and dietary supplements radioprotective, immunostimulatory and restorative action. However, herbs are valuable due to the content of ascorbic acid, folate, carotenoids, bioflavanoyidiv, pectin is the main and almost only their supplier.
Keywords: раціон харчування; картопляний порошок; рослинна сировина; diet; potato powder; herbs; кафедра технології цукру і підготовки води