Люлька, Олександр МиколайовичМирончук, Валерій Григорович2014-09-032014-09-032014Люлька, О. Основні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізу / Олександр Люлька, Валерій Мирончук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 102-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16548Проведені досліди доводять, що бурякова стружка трикутного поперечного перерізу має високі якісні показники і може повноцінно конкурувати з іншими найпоширенішими видами стружки. The conducted experiments show that the beet chips triangular cross section has high quality performance and can fully compete with the other most common types of chips.uk-UKбурякова стружкавиди стружкиякісні показникиbeet chipstypes of chipsquality indicatorsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра готельно-ресторанної справиОсновні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізуOther