Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2012)
Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозний сироп. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених на основі глюкозно-фруктозних сиропів.Определено количественную оценку качества сгущенного вареного молока. The quantitative estimation of the quality of condensed milk is determined. The expediency of replacing a carbohydrate part to glucose- fruktose syrup is showed. The results of researching products manufactured on the basis of glucose- fruktose syrups are represented.
Keywords: комплексний показник якості; complex quality ratio; згущене варене молоко; цукрозамінники; глюкозно-фруктозний сироп; condensed milk; sweeteners; glucose- fruktose syrup; кафедра технології молока і молочних продуктів