Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2012-04-172012-04-172012Скорченко, Т. А. Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Товари і ринки. - 2012. - №1. - С. 138-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/913Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозний сироп. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених на основі глюкозно-фруктозних сиропів.Определено количественную оценку качества сгущенного вареного молока. The quantitative estimation of the quality of condensed milk is determined. The expediency of replacing a carbohydrate part to glucose- fruktose syrup is showed. The results of researching products manufactured on the basis of glucose- fruktose syrups are represented.комплексний показник якостіcomplex quality ratioзгущене варене молокоцукрозамінникиглюкозно-фруктозний сиропcondensed milksweetenersglucose- fruktose syrupкафедра технології молока і молочних продуктівКількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами